Læs om Liewood – den nye stjerne på Danmarks baby- og børne himmel

Der er noget magisk ved baby- og børneudstyr, der ikke kun er funktionelt og praktisk, men som også ser godt ud. Og dette er præcis, hvad du får med Liewood, det danske mærke der er steget frem som en ny stjerne på baby- og børne himmel. I denne blog skal vi dykke ned i det vidunderlige univers af Liewood og udforske, hvad dette fantastiske mærke har at tilbyde.

Liewood er et mærke, der er stiftet i 2015 af Anne Marie Lie Norvig og Anja Skov, to mødre fra København, der ønskede at skabe æstetisk smukt børneudstyr i høj kvalitet. Resultatet er en kollektion af produkter, der er fremstillet i de fineste materialer, og som har en minimalistisk og tidløs stil. Alt, hvad Liewood skaber, har et formål, og hver detalje er tænkt godt igennem, lige fra materialerne til farvevalget og det inspirerende design.

Liewood har alt fra velsiddende babysutter, flotte bade- og sutteklude, bløde sengetøj og dyner, hyggelige bamser, søde rangler, flasker, bordvaresæt og meget mere. Og uanset hvad du vælger, kan du være sikker på, at det er en nydelig, klimavenlig og certified organic løsning til dit barn. Deres produkter er lavet af økologisk bomuld eller økologisk bambus, som er biologisk nedbrydelige og fri for kemikalier.

Liewood mærkes vejret af den store popularitet, som deres produkter har fået i Danmark, men mærket har også en global appel. Deres højkvalitets produkter sælges i hele Europa, USA og Asien. Liewood er også ganske kendt for deres samarbejde med andre brands, som f.eks. Ikea, hvilket understreger deres afrundende og uniqaue stil.

Men ikke alene fremstiller Liewood baby- og børneudstyr, de går også meget op i at tage ansvar for deres fodaftryk på jorden. De arbejder aktivt på at være så bæredygtige som muligt, og deres produkter er også produceret under fair ansættelsesforhold. Ligeledes gør de bidrag til velgørende organisationer for at støtte børnezonters sundhed og velfærd over hele verden. Så ved at købe Liewood produkter, kan du virkelig gøre en forskel og vide, at du også støtter en mere ansvarlig og bæredygtig verden.

Liewood er helt klart et mærke, som er værd at undersøge. Der er så mange fantastiske produkter i deres sortiment, og det faktum at deres produkter er ansvarlige og miljø venlige gør det en ekstra behagelig oplevelse at købe dem. Hvis du vil give dit barn det bedste, og vil være sikker på at det også er godt for planeten, så er Liewood et mærke, du skal kigge efter.